Доставка свіжообсмаженої
кави по Україні

Добра кава - Свіжа кава

Доставка свіжообсмаженої
кави по Україні

Добра кава - Свіжа кава

Доставка свіжообсмаженої
кави по Україні

Добра кава - Свіжа кава

Доставка свіжообсмаженої
кави по Україні

Добра кава - Свіжа кава

У смаженій каві міститься понад 1000 смакових компонентів

Наша кава не тільки смачна, але й доступна

Середня обсмажування розкриває 100% смаку та аромату кожного зерна


Усю каву ми обсмажуємо самі

2023-03-02_180108712_2_1

#Klab

Наша кава не тільки смачна, але й доступна

Пропонуємо до Вашої уваги свіжообсмажені як моносорти, так і авторські купажі. Відмінність моносортів від сумішей - це характерний і відомий смак. Суміш кави - це чудовий метод створення неповторної комбінації смаку та аромату, причому суміші можна комбінувати з моносортів і самому.

 Скільки ж коштує найсмачніша свіжообсмажена кава? Питання, безумовно, важливе. Ми працюємо тільки з прямими постачальниками якісної органічної зеленої кави, минаючи численних перекупників, що робить наші ціни особливо привабливими.

KLab

Чому саме свіжообсмажена 
кава?
Напевно, Ви хоч раз відчували розчарування від смаку та запаху кави, що продається в супермаркетах. Замість приємного принадного аромату — слабкий запах і невиразний смак, який хочеться нівелювати, додаючи молоко та цукор. Чому? Вся справа у свіжості обсмажування. Кращі свої якості кава набуває починаючи з 4 днів, а після 60 днів поступово стираються смакові відмінності між сортами, смак стає невиразним і плоским.
Чи вся свіжообсмажена кава однакова?

Зерно

Якість зерен як якість будь-якої сировини визначає значною мірою якість продукту. Ми використовуємо або популярні моно сорти, або авторські бленди (суміші) цих сортів без додавання консервантів, барвників, підмішування низькоякісних дешевих сортів кави. У нас не стоїть завдання створення ілюзії «елітності зерен». Це просто якісне кавове зерно найвищого гатунку. Зверніть увагу, що далеко не всі виробники вказую на упаковці конкретне походження зерна, часто обмежуючись лише вказівкою країни. Тому звертайте увагу на сорт кави, не дайте обдурити себе!

Лише якісного зерна мало що отримати в чашці смачний ароматний кави. Найважливішим питанням є не тільки ступінь, а й вид обсмажування.

Існують такі види обсмажування: 
 
  • Легкий ступінь обсмажування
  • Середній ступінь обсмажування
  • Віденське обсмажування
  • Сильний ступінь обсмажування
  • Континентальне обсмажування
  • Італійське обсмажування 

Ми використовуємо середній ступінь обсмажування. Кавові зерна при такому способі обсмажування смажать довго і інтенсивно, при цьому виділення на поверхні маслянистих речовин не допускається. Ми самі обсмажуємо свою каву, займаємося відбором кавових зерен та упаковкою, щоб повністю контролювати всі процеси та нести відповідальність за якість та смак нашого продукту.

Особливість нашого продукту в тому, що ми продаємо тільки свіжообсмажену каву. Дату обсмажування ми вказуємо на упаковці. Свідченням того, що кава дійсно свіжа, є наявність спеціального клапана для дегазації на упаковці. У більшості розкручених брендів Ви такий клапан не побачите навіть у найдорожчих брендах він може бути відсутнім. Чому? Тому що кава, яка стоїть на полицях в магазинах може бути обсмажена через місяці або навіть роки до того моменту, як потрапить до Вас на стіл. Саме тому Ви не побачите нашої кави на прилавках супермаркетів!

COFFEE STORY №1

Життя надто коротке, щоб витрачати його на погану каву

1 - 7 день

Формування смаку та насичення аромату 

12 день

Максимальне насічення смаку 

7 день

Стабільний насиченний смак

18 - 24 день

Починається втрата смаку

3 місяці

Зникають індивідуальні смакові особливості сорту

1 рік

Смак кави не несе жодної цінності